• Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice

Kako odabrati kupaonski namještaj?

 
Kako odabrati kupaonski namještaj?

Kupaonski namještaj može promijeniti izgled kupaonice do neprepoznatljivosti. Kako bi namještaj mogao trajati dugi niz godina, prilikom odabira treba pripaziti na kvalitetu samog namještaja.

 

1. Osnovni zahtjevi

Za početak, morate znati koliko mjesta Vam je potrebno za odlaganje i koliko imate prostora za namještaj. Ukoliko ne trebate puno skladišnog prostora dovoljan Vam je jedan ormarić, a za one s više potreba preporučljivo je uzeti više komada ili set.

Također, treba obratiti pažnju i na unutarnji raspored ormara. Nudimo veliku paletu boja i nijansi i za ljubitelje minimalizma i modernog i klasičnog. Najčešće boje su bijela, crna i boja drveta kojima će izgled upotpuniti ručke, okovi i način otvaranja.

2.Vrste namještaja

-Ormarić ispod umivaonika

Možete odabrati ormarić s već ugrađenim umivaonikom. To će Vam skratiti muke pri pronalasku odgovarajućeg umivaonika. Ako kupujete odvojeno, imate puno veći izbor samo je bitno dobro izmjeriti. Ako želite zdjelasti umivaonik onda je za Vas ormarić s gornjom pločom.

-Visoki bočni ormarić

Visoki ormari pružaju najveći prostor za pohranu u kupaonici. Možete birati viseći ili stojeći, jednokrilni ili dvokrilni, a nudimo Vam i kombinirani ormar  s ugrađenom košarom za rublje.

-Ormarić s ogledalom

Ormarići s dvostrukom ulogom kao pohrana za kozmetiku i kao ogledalo.

 

Savjeti za kraj

Kod pričvršćivanja visećeg namještaja potrebno je voditi računa o materijalu od kojeg je zid napravljen te prema tome odabrati odgovarajuće elemente za pričvršćivanje. Ako samostalno montirate namještaj pažljivo pročitajte upute za montažu i pridržavajte se preporuka proizvođača.

Pogledajte ponudu u našem WEb shopu
Kupaonski namještaj