• Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice
  • Oprema za kupaonice

Čist sudoper, duga ljubav

 
Čist sudoper, duga ljubav

Pranje posuđa ne završava zadnjim opranim tanjurom, već opranim sudoperom!

Održavanje kuhinje čistom nije nemoguća misija. Najzahtjevniji zadatak je čišćenje pećnice, međutim pećnica je zaklonjena od pogleda. S druge strane, prljavi sudoper će šokirati vaše goste.

Za početak, morate biti svjesni da održavanje sudopera ovisi o materijalu od kojega je izrađen. Inox sudoperi, izrađeni od nehrđajućeg čelika i otpornog inoxa. Jednostavnog su dizajna, pa ih je lako uklopiti u svaku kuhinju. Poznati su po izdržljivosti i dugom vijeku trajanja. Sudopere možete nabaviti s jednim ili dva korita. Dobar primjer je Metalac B sudoper s jednim koritom. Savršeno se uklapa na radnu ploču, pa je i samo čišćenje lako.

Ključna riječ je redovito. Ako nakon svakog korištenja, sudoper operete toplom vodom i obrišete, već ste obavili pola posla!

Inox sudoper je vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje. Osim svakodnevnog brisanja, povremeno ga možete oprati sodom bikarbonom. Dovoljno je nanijeti na spužvicu i protrljati. Soda bikrabona ima blago abrazivna svojstva i uspješno čisti nečistoće, a pritom je jeftina. Nakon toga, na spužvicu nanesite malo deterdženta za pranje posuđa te isperite toplom vodom. Za tvrdokornije mrlje tu je ocat! Na sodu stavite ocat i ostavite da reagira te protrljajte i isperite.

 

S druge strane, granitni sudoperi sve su popularniji prilikom uređivanja kuhinje. Najveća prednost im je dizajn. Izrađeni su od kvarcnog pijeska i smole, a osim vrhunskog dizajna, imaju i veliku izdržljivost-otporni su na visoke temperature, ogrebotine i udubljenja. I ne zahtijevaju brtvljenje! Mogiće ih je nabaviti s jednim ili dva korita.

Želite li sudoper uklopiti u modernu kuhinju onda bi Metalac X Quadro Plus moga biti savršen izbor za vas.

Granitni sudoperi također su jednostavni za čišćenje. Dovoljno ih je oprati vrućom vodom, blagim sredstvom za čišćenje i krpom. Nikada pri čišćenju granitnog sudopera nemojte koristiti agresivna sredstva za čišćenje. Kamenac se neće stvoriti ukoliko sudoper povremeno prebrišete octom i nakon nekoliko sati isperete vodom.

Uz lijep i čist sudoper ide i blistava kuhinjska mješalica. I nju možete povremeno obrisati octom.

Pogledajte ponudu u našem WEb shopu
CJELOKUPNU PONUDU SUDOPERA POGLEDAJTE OVDJE